Osmaniye Yangın / Osmaniye'de ormanlık alanda yangın; alevler evlere de ... / Yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri, alevlerin kendiliğinden sönmesini bekliyor.

Osmaniye Yangın / Osmaniye'de ormanlık alanda yangın; alevler evlere de ... / Yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri, alevlerin kendiliğinden sönmesini bekliyor.. Akdeni̇z bölgesi'nin doğusundaki adana, osmaniye ve hatay'da 23 ağustos'tan bu yana büyük çapta 5 orman yangını çıktı. Alınan bilgiye göre, osmaniye raufbey mahallesi, 9577. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Osmaniye yangın osmaniye'de bir ev yandı. Osmaniye son dakika haberleri :

Son dakika osmaniye yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Kadirli ilçesinde ormanda başlayıp çevredeki evlere sıçrayan yangın yoğun çaba sonrası kontrol altına alındı. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevler nedeniyle 5 hektarlık ormanlık alan zarar gördü. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın yapılan müdahalelerin ardından kendiliğinden söndü. Yangının ilerleyiş istikametinde bulunan evler tedbir amaçlı boşaltıldı.

Bir yangın haberi de Osmaniye'den geldi - F5Haber
Bir yangın haberi de Osmaniye'den geldi - F5Haber from i.f5haber.com
Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın söndürülemedi. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde sıralı dükkanların bulunduğu çarşıdaki yangının ardından hasar tespit çalışmalarına başlandı. Akdeni̇z bölgesi'nin doğusundaki adana, osmaniye ve hatay'da 23 ağustos'tan bu yana büyük çapta 5 orman yangını çıktı. Merkeze bağlı serinova köyü kırsalında başlayan ve rüzgarın da havadan ve karadan müdahale edilen yangın henüz kontrol altına alınamazken şu ana kadar. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangına müdahale için bölgeye söndürme ekipleri sevk edildi. Osmaniye yangın haberleri, fotoğrafları ve videoları. Osmaniye yangin indir, osmaniye yangin videoları 3gp, mp4, flv mp3 gibi indirebilir ve indirmeden izleye ve dinleye bilirsiniz. Yangında ev tekstil ürünlerinin tamamı zarar gördü.

Osmaniye valisi ömer coşkun yangın ile ilgili olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı.

01.10.2011 14:00 meslektaşları, görevi başında ölen i̇tfaiyeciyi unutmadı. Merkeze bağlı serinova köyü kırsalında başlayan ve rüzgarın da havadan ve karadan müdahale edilen yangın henüz kontrol altına alınamazken şu ana kadar. Osmaniye'de de orman yangını çıktı; Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangına müdahale için bölgeye söndürme ekipleri sevk edildi. Hatay'ın ardından bir yangın haberi de osmaniye'den geldi. Osmaniye'de tekstil mağazasında yangın çıktı. Osmaniye'nin kadirli ilçesine bağlı yukarı çiyanlı köyünde orman yangını çıktı. Osmaniye son dakika haberleri : Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın yapılan müdahalelerin ardından kendiliğinden söndü. Son dakika osmaniye yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Osmaniye yangın osmaniye'de çekilen orman yangını görüntüleri. En son osmaniye yangın haberleri anında burada. Osmaniye valisi ömer coşkun yangın ile ilgili olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın yapılan müdahalelerin ardından kendiliğinden söndü. Osmaniye yangın osmaniye'de çekilen orman yangını görüntüleri. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın osmaniye'deki yangın sürüyor. 01.10.2011 14:00 meslektaşları, görevi başında ölen i̇tfaiyeciyi unutmadı. Osmaniye yangın osmaniye'de bir ev yandı.

Osmaniye'de Plastik Geri Dönüşüm Fabrikasında Yangın
Osmaniye'de Plastik Geri Dönüşüm Fabrikasında Yangın from www.rasthaber.com
Hatay'daki yangın kontrol altına alındı! En son osmaniye yangın haberleri anında burada. İlçedeki yangın bölgesine yakın evler tedbir amaçlı boşaltıldı. Yangın yukarı çiyanlı köyünde bulunan 2 ev ve ahıra da sıçramıştı. Sokakta bulunan selvi apartmanının 4. Osmaniye'de ormanlık alanda çıkan yangın çevredeki şiddetli rüzgarın da etkisiyle binalara yaklaştı. Akdeni̇z bölgesi'nin doğusundaki adana, osmaniye ve hatay'da 23 ağustos'tan bu yana büyük çapta 5 orman yangını çıktı. Osmaniye'de de orman yangını çıktı;

Osmaniye mahallesinde meydana gelen bir yangın sonucunda bir daire kullanılamaz hale gelirken, yangından etkilenen hane halkı ambulanslarla hastaneye.

Kadirli ilçesinde ormanda başlayıp çevredeki evlere sıçrayan yangın yoğun çaba sonrası kontrol altına alındı. Osmaniye mahallesinde meydana gelen bir yangın sonucunda bir daire kullanılamaz hale gelirken, yangından etkilenen hane halkı ambulanslarla hastaneye. Mobilya üretim ve döşeme fabrikasında çıkan yangın. Yangın kısmen kontrol altına alınırken olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Bir yangın haberi de osmaniye'den. Osmaniye yangın haberleri, fotoğrafları ve videoları. Katında henüz bilinmeyen bir neden ile yangın çıktı. Yangında ev tekstil ürünlerinin tamamı zarar gördü. Osmaniye son dakika haberleri : Osmaniye'nin kadirli ilçesinde sıralı dükkanların bulunduğu çarşıdaki yangının ardından hasar tespit çalışmalarına başlandı. Osmaniye'de tekstil mağazasında yangın çıktı. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın osmaniye'deki yangın sürüyor. Osmaniye'nin merkeze bağlı dereli köyü yakınlarında orman yangını çıktı.

Osmaniye'nin kadirli ilçesine bağlı söğütlüdere köyünde çıkan orman yangını, ekiplerinin i̇hbar üzerine yangın yerine kadirli orman i̇şletme müdürlüğüne bağlı yangın ilk müdahale ekipleri ile. Osmaniye'de hastane ve yerleşim yerlerine yakın bir bölgede orman yangını çıktı. Osmaniye mahallesinde meydana gelen bir yangın sonucunda bir daire kullanılamaz hale gelirken, yangından etkilenen hane halkı ambulanslarla hastaneye. İlçedeki yangın bölgesine yakın evler tedbir amaçlı boşaltıldı. Osmaniye yangin indir, osmaniye yangin videoları 3gp, mp4, flv mp3 gibi indirebilir ve indirmeden izleye ve dinleye bilirsiniz.

Hayvan çiftliğinde yangın - Osmaniye haber
Hayvan çiftliğinde yangın - Osmaniye haber from i.habergazetesi.com.tr
Jandarma ekipleri yangın söndürme görevlileri hariç köye giriş çıkışlara izin vermiyor. Osmaniye son dakika haberleri : Osmaniye'nin kadirli ilçesine bağlı söğütlüdere köyünde çıkan orman yangını, ekiplerinin i̇hbar üzerine yangın yerine kadirli orman i̇şletme müdürlüğüne bağlı yangın ilk müdahale ekipleri ile. Osmaniye'de orman yangını osmaniye'nin kadirli ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde sıralı dükkanların bulunduğu çarşıdaki yangının ardından hasar tespit çalışmalarına başlandı. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın söndürülemedi. Son dakika osmaniye yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın yapılan müdahalelerin ardından kendiliğinden söndü.

Jandarma ekipleri yangın söndürme görevlileri hariç köye giriş çıkışlara izin vermiyor.

Osmaniye'de de orman yangını çıktı; Osmaniye'nin merkeze bağlı dereli köyü yakınlarında orman yangını çıktı. Mobilya üretim ve döşeme fabrikasında çıkan yangın. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın osmaniye'deki yangın sürüyor. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın yapılan müdahalelerin ardından kendiliğinden söndü. Son dakika osmaniye yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Osmaniye son dakika haberleri : Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevler nedeniyle 5 hektarlık ormanlık alan zarar gördü. Osmaniye valisi ömer coşkun yangın ile ilgili olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın söndürülemedi. Osmaniye'de hastane ve yerleşim yerlerine yakın bir bölgede orman yangını çıktı. Osmaniye'de ormanlık alanda çıkan yangın çevredeki şiddetli rüzgarın da etkisiyle binalara yaklaştı. Sokakta bulunan selvi apartmanının 4.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama